Wie zijn wij?​​
HWM Consultancy is een klein, onorthodox en vooral proactief adviesbureau dat zich met name richt op het MKB en de vrije beroepsbeoefenaars.
Onze dienstverlening is kernachtig weer te geven met de term ondernemingsbegeleiding.

Vanuit onze visie, dat hoe klein een probleem ook is vaak een multidisciplinaire aanpak tot het beste resultaat leidt, is het logisch dat bij onze advisering de multidisciplinaire aanpak centraal staat. Binnen HWM Consultancy werken, afhankelijk van de opdracht, de bedrijfskundige, marketeer, administrateur, accountant, fiscalist en jurist nauw samen om onze klanten van advies te dienen. De dikwijls gewenste integrale aanpak en onze grote persoonlijke betrokkenheid staan borg voor gevraagde en ongevraagde optimale adviezen. Continu zijn wij actief om er voor te zorgen dat onze klanten zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten, zodat zij kunnen doen waar zij goed in zijn. Kortom, wij zijn een actief out of the box meedenkend adviesbureau met steeds als doel rendementsverbetering bij onze klanten.

Wilt u eens vrijblijvend praten over hetgeen HWM Consultancy uw onderneming kan bieden, neem dan contact op met een van onderstaande consultants voor een gratis oriënterend gesprek:


KvK nummer: 17097363
Beconnummer: 428152